TYJ etsii työttömyysturva-asioiden kouluttajaa

Etsimme innostunutta kouluttajaa työttömyysturvan näköalapaikalle. Jos sinulla on kokemusta alalta ja haluat jakaa osaamistasi, liity tiimiimme ja tule mukaan kehittämään suomalaista työttömyysturvaa. Tarjoamme merkityksellisen työn ja joustavan työympäristön.

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö (TYJ) on kaikkien suomalaisten työttömyyskassojen yhteistoimintaelin. Osallistumme työttömyysturvan ja kassojen toiminnan kehittämiseen, tuemme työttömyysturvan toimeenpanoa ja edistämme työttömyyskassojen julkista kuvaa. Järjestämme jäsenkassoille koulutusta, teemme työttömyysturvan kehittämisehdotuksia ja osallistumme työttömyysturvan tiedotus- ja julkaisutoimintaan sekä sidosryhmätoimintaan.

Meillä työskentelee kahdeksan henkilöä ja toimistomme sijaitsee Helsingissä Kumpulantiellä, vaikkakin työskentelemme tällä hetkellä pääosin etänä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän työttömyysturvan näköalapaikalta. Meiltä saat lämminhenkisen ja avoimen työyhteisön, jossa työntekijät tukevat toisiansa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Kouluttajan työtehtävä

Haemme työttömyysturva-asioiden kouluttajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kouluttajan pääasialliset työtehtävät ovat:

  • Perus- ja asiantuntijakoulutusten valmistelu ja kouluttaminen etuuslainsäädännön soveltamiseen liittyvissä asioissa (uusien työntekijöiden ja muun muassa etuuspäälliköiden kouluttamista); ja
  • Verkkokoulutusaineistojen tuottaminen; ja
  • Lainsäädännön, ohjeiden ja oikeuskäytännön seuranta, ohjetyöryhmän asiantuntijajäsen; ja
  • Koulutusten ja muiden tilaisuuksien suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta; ja
  • Koulutustyöryhmän sihteeri (valmistelu ja toimeenpano); ja
  • Koulutustoimintaan liittyvien kehityshankkeiden johtaminen ja niihin osallistuminen sekä niihin liittyvä sidosryhmäyhteistyö; ja
  • Osallistuminen taloussuunnitteluun ja toiminnan suunnitteluun, määrärahaseuranta ja raportointi oman vastuualueen osalta; ja
  • Muut mahdolliset tehtävät

Mitä me odotamme sinulta

Edellytämme sinulta työttömyysturvaan ja kouluttamiseen liittyvää työkokemusta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työkokemus työttömyyskassassa katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä viestintävalmiuksia, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Avoimuus uusien työkalujen ja koulutusmenetelmien omaksumiseen on tehtävässä suuri etu.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön toiminnanjohtaja Aki Villman, p. 050 356 7990.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään perjantaina 6.9.2024 sähköpostiosoitteella aki.villman@tyj.fi.

Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.